Tandvårdsrädsla

Känner du oro eller rädsla inför ett besök hos tandläkaren? Känns det skrämmande att sätta dig i tandläkarstolen? Då lider du möjligen av tandvårdsrädsla. Denna rädsla kan ha olika orsaker, såsom fruktan för de medicinska instrumenten eller tidigare traumatiska upplevelser hos en annan tandläkare.

Konsekvensen av tandvårdsrädsla är ofta att patienter undviker att boka kallelser och avstår från regelbundna tandläkarbesök, vilket i sin tur kan leda till försämrad munhälsa med uppkomst av karies och tandlossning.

Regelbundna besök hos tandläkaren är avgörande för att bibehålla god munhygien och för att kunna agera förebyggande mot eventuella tandproblem.

På Gloss & Floss® tar vi din tandvårdsrädsla på största allvar och strävar efter att övervinna den tillsammans med dig redan idag. Det ska inte vara skrämmande att uppsöka tandvård.

Vi erbjuder specialanpassad tandvård för alla med särskilda behov. Gloss & Floss® sätter stor vikt vid att skapa en hemtrevlig, trygg och lugn miljö där du kan känna dig trygg och säker.

Gloss & Floss är experter på att hantera tandvårdsrädsla. Varför välja oss?

Vi tar din tandvårdsrädsla på allvar och gör allt vi kan för att minska och övervinna den. Du kan lita på Gloss & Floss®!

  • Vi har kompetent och professionell personal med lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla.
  • Vi strävar efter att skapa en känsla av trygghet och säkerhet. Vi ger dig den extra tiden du behöver genom att skapa en individanpassad behandlingsplan med hänsyn till din tandläkarskräck och odontofobi.
  • Vid behov kan vi hjälpa dig att övervinna din tandvårdsrädsla genom att genomföra premedicinering.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!