Priser

Basundersökning tandläkare 595 kr (ny patient) ord.pris 995 kr

Grundlig undersökning hos tandläkare. Terapiplan och kostnadsförslag

Akut tandundersökning 395 kr (ny patient) ord.pris 595 kr

Startpris för en kompletterande undersökning. Vid eventuell behandling tillkommer kostnader

Kliniken är ansluten till det statliga tandvårdsstödet. Det statliga tandvårdsstödet består av allmänt och särskilt tandvårdsbidrag, samt högkostnadsskydd. Det finns som ett skydd mot höga kostnader, för att stimulera till förebyggande tandvård samt för att ge ökat stöd till dig med ökad risk för sämre tandhälsa på grund av din funktionsnedsättning eller sjukdom. Tandvårdsstödet administreras av Försäkringskassan. Din tandläkare eller tandhygienist kan informera dig om vilken tandvård som ger rätt till statligt tandvårdsstöd.

Vad inkluderas i priset när du väljer att besöka Gloss & Floss Dental Care?

När du bokar ditt tandvårdsbesök hos oss på Gloss & Floss garanterar vi dig högkvalitativ tandvård till ett rättvist pris, där fokus alltid ligger på kvalitet, rätt behandling och patientsäkerhet.
Gloss & Floss står för trygghet, kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet, även om vi inte kan erbjuda Sveriges billigaste tandvård. Vi investerar ständigt i det bästa teamet av medarbetare, använder högkvalitativa material, och skapar trivsamma och ändamålsenliga lokaler på mottagningen. Vi prioriterar snabb vård vid akuta behov och arbetar förebyggande med regelbundna uppföljningar.
Våra erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor finns där för dig när behovet uppstår, och du kan alltid lita på att du får den bästa omvårdnaden.

Vad kostar min behandling?

Innan vi påbörjar din behandling kommer du få en detaljerad översikt över kostnaderna.
I kostnadsförslaget inkluderas ditt aktuella ATB (Allmänna Tandvårds Bidrag) och högkostnadsskyddet. Högkostnadsskyddet aktiveras när dina åtgärder under tolv månader överskrider 3 000 kronor. Försäkringskassan baserar sin ersättning på det årliga referenspriset fastställt av TLV. TLV beslutar om vilken tandvård, läkemedel och förbrukningsartiklar som omfattas av högkostnadsskyddet i Sverige.
En behandling kan inkludera flera åtgärder, och dessa kommer specificeras på ditt kvitto vid betalning.

Hur betalar man hos Gloss & Floss?

Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ, inklusive Swish, betalkort och fakturabetalning via Payzmart. En skriftlig kostnadsberäkning ges alltid vid undersökningstillfället om ytterligare behandling är nödvändig. Fråga oss vid receptionen.
Delbetalning – betala i din egen takt För de som föredrar att betala tandvården i efterhand erbjuder vi en förmånlig delbetalningslösning. Undvik direkt betalning vid tandläkarbesöket och få istället en faktura efter besöket. Observera att PayZmart är en betaltjänst som kräver kreditgodkännande. Fakturan skickas via e-post, sms, brev eller en kombination, beroende på överenskommelse mellan dig och behandlaren på Gloss & Floss.
Dina fördelar:
• Fakturan erhålls direkt efter besöket
• Betala hela beloppet eller dela upp det mot en avgift
• Ökad flexibilitet
• Ingen ansökan krävs

Avbokning och ombokning

Din tid kan avbokas via mail eller telefon . För av- och ombokning gäller 24 timmar innan din bokade behandling, annars utgår 1000 kr per timme bokad. Eventuella erbjudanden faller under samma bokningsvillkor . Notera att avbokningsregeln gäller oavsett anledning. Ej korrekt avbokad tid debiteras per automatik.

Ovanstående regler finns bland annat till för att vi ska kunna erbjuda någon annan patient akut vård istället för att neka på grund av full beläggning och vi förutsätter att detta är underförstått.

Tänk på att SMS-påminnelsen är en extra tjänst. Ibland kan någon operatör ha systemfel, vilket gör att SMS:et ej kommer fram. Därför måste du själv ha koll på din tid!