Tandblekning

De vanligaste orsakerna till missfärgning av tänderna är koffein, cigaretter och åldrande.

Tandblekning involverar en mängd olika alternativ, såsom intern blekning, laserblekning (ljusblekning) och produkter för hemmablekning.

Vi ser fram emot att diskutera dina olika alternativ för tandblekning. Under det första samtalet kommer vi att ta itu med dina problem och du kommer att kunna ställa eventuella frågor.

Tandblekning på kliniken med Zoom LED-accelerator

Zoom blekningsprocess har finslipats med mångårig erfarenhet för att du ska få vita tänder på säkrast möjliga sätt. Ditt tandkött skyddas noggrant med ett specialskydd innan din tandläkare/tandhygienist applicerar blekningsgel med väteperoxid. Väteperoxid bryter ned de molekylära bindningar som bildar fläckar på och i dina tänder. Det intensiva ljuset i Philips Zoom lyser under två till fyra omgångar i 15 minuter på blekningsmedel, vilket gör processen ännu snabbare, och förbättrar blekningsresultatet med hela 40 %.

Viktigt att tänka på: en undersökning måste ha gjorts hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna för att undvika komplikationer.

Hemblekning med individuellt anpassade skenor

Vid hemblekning appliceras tandblekningsgel i en så kallad tandblekningsskena som är specialanpassad efter tänderna. Vi använder de mest kända märkena för tandblekningsprodukter såsom Opalescence och Whiteness Perfect. Avtryck av dina tänder tas vid första besöket. På återbesökstiden provas dina gelskenor ut och du erhåller även noggranna instruktioner om hur du använder blekgelen samt hur du ska sköta dina skenor. Skenorna används i 4-6 timmar i 3 till 6 dagar beroende på missfärgningar och önskat resultat.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!