Bettrehabilitering

Rekonstruktion, höjning av bettet och/eller fullständig renovering

Ibland krävs en mer omfattande restaurering av bettet för att återställa en effektiv tuggfunktion och säkra långsiktig hållbarhet. På Gloss & Floss® erbjuder vi expertis inom uppbyggnad, betthöjning och totalrenovering för att möta dina unika behov.

Det är inte ovanligt att människor väntar länge innan de söker tandvård, eller att de regelbundet får mindre omfattande lagningar utan att ta itu med de underliggande problemen. Det är viktigt att notera att den mest långsiktigt hållbara behandlingen för att återställa både tuggfunktion, käkleder och estetik kan kräva en mer ingående rehabilitering.

Vår erfarenhet och expertis gör oss stolta över att kunna erbjuda en skräddarsydd mix av behandlingar för att ge bästa möjliga långtidsprognos för dina tänder. Jämlik tuggfunktion och en stabil bett struktur är avgörande för att säkerställa hållbarheten av den genomförda behandlingen och förhindra skador på tänderna. Vi är dedikerade till att förhindra nedbrytningen av tänder, ett efter ett, på grund av felbelastningar i bettet.

Lita på vårt kunniga och erfarna team för att guida dig genom din bettrehabilitering och återställa inte bara din tuggfunktion utan även din oral hälsa och estetik. Vi är stolta över vår expertis inom området och ser fram emot att hjälpa dig på vägen mot en hälsosam och hållbar munhälsa.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!