Akut tandvård

Akut tandvård är en brådskande form av tandvård som syftar till att snabbt och effektivt hantera akuta tandproblem som tandvärk, skador på tänderna, infektioner och inflammation. För att få hjälp med dina akuta tandproblem, boka en tid så snart som möjligt.

Det är enkelt att boka en tid för akut tandvård hos oss, du kan göra det genom vår online bokning eller genom att ringa oss på telefonnummer 08-643 90 11.

Vår personal består av erfarna och kvalificerade tandläkare, tandhygienist och tandvårdspersonal som står redo att hjälpa dig med dina akuta tandproblem.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med din tandhälsa, vi är här för att hjälpa dig!

Så fungerar vår akuttandvård

  1. Kontakt och akut bedömning: Vid akuta tandbesvär, ring oss omedelbart för att schemalägga en akut bedömning. Vi prioriterar akutfall för att kunna erbjuda snabb och effektiv hjälp.
  2. Omedelbar behandling: Efter en noggrann bedömning av ditt tillstånd inleder vi omedelbar behandling för att lindra smärta och adressera den akuta situationen.
  3. Långsiktig planering: Vår målsättning är inte bara att ge snabb lindring utan också att skapa en långsiktig plan för att hantera och förebygga framtida tandproblem.

Signalerna som kräver akuttandvård

  • Tandvärk: Tandvärk är en vanlig anledning till att söka akuttandvård och kan indikera djup karies, infektion eller andra tandproblem. Vi undersöker noga orsakerna och tillhandahåller lämplig behandling för att lindra smärta och eliminera roten till problemet.
  • Trasiga tänder eller förlorade fyllningar: En trasig tand eller en förlorad fyllning kan orsaka smärta och öka risken för ytterligare skador. Med avancerad tandvård reparerar vi trasiga tänder och ersätter förlorade fyllningar för att återställa din tandhälsa.
  • Infektioner och abscesser: Infektioner och abscesser i tanden kan vara smärtsamma och kräver omedelbar behandling för att förhindra spridning. Vi använder rotkanal behandling och andra lämpliga procedurer för att eliminera infektionen.
  • Förlust av en tand: Förlorat en tand på grund av en olycka? Sök akuttandvård för att öka chanserna att rädda tanden. Vi erbjuder professionell hjälp och utvärderar möjligheterna till återställning.
  • Skadade eller avslagna tänder: Tänder som är skadade eller avslagna vid en olycka kräver omedelbar uppmärksamhet. Snabb och effektiv tandvård är nödvändig för att bevara tandens struktur och funktion.

Varför är det viktigt att agera snabbt? 

Att ignorera akuta tandproblem kan leda till allvarliga komplikationer och ökad smärta. Snabb intervention minskar risken för långsiktiga skador och ökar möjligheten till framgångsrik behandling. Sök akuttandvård för din hälsa och välbefinnande.

Behöver du akuttandvård i Stockholm? Vid Gloss & Floss Dental Care är vi här för att erbjuda snabb och professionell hjälp till våra patienter.

Vår dedikation ligger i att ge omedelbar vård för att återgå till en smärtfri och hälsosam munhälsa. Ring oss nu på 08-643 90 11 för att boka din Akut Tandläkarundersökning!

Akuta tandbesvär kan uppstå när som helst, och vi förstår att paniken kan vara överväldigande. Oavsett om du upplever svår tandvärk, har en trasig tand eller har ett annat akut tandvårdsbehov kan du lita på Gloss & Floss för snabb och effektiv akuttandvård i Stockholm. Besök oss och få den brådskande tandvården du behöver för att återfå din komfort och hälsa. Vår erfarna personal är redo att ta emot dig och hantera dina akuta tandproblem.

Var inte i panik – lita på Gloss & Floss Dental Care för pålitlig akuttandvård i Stockholm.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!