Förebyggande åtgärder

Förebyggande åtgärder innebär att man gör allt man kan för att förebygga tandproblem innan de uppstår. Detta inkluderar regelbunden tandhygien, professionell munhygien, tandundersökningar och rådgivning om god tandhygien och kostvanor.

Förebyggande behandling utförs av tandhygienister eller tandläkare och innefattar bland annat rengöring av tänderna, polering och avlägsnande av tandsten, samt rådgivning om rätt tandborstning och interdental rengöring. Behandlingen kan även inkludera tandblekning, förebyggande tandvård för barn, kostrådgivning och råd om tobaksvanor.

Dessa åtgärder är viktiga eftersom de kan hjälpa till att förhindra tandproblem som karies, tandlossning och tandproblem relaterade till käkleder och tuggmuskler. Regelbunden förebyggande tandvård kan också hjälpa till att identifiera och behandla problem i tidigt stadium, vilket kan göra att behandlingen är mindre invasiv och billigare.

Förebyggande tandvård är viktigt för att bevara tandhälsan och undvika dyrare och mer omfattande behandlingar i framtiden. Det är aldrig för sent att börja ta hand om sina tänder och det är aldrig för tidigt att börja med förebyggande tandvård för att behålla friska tänder och ett vackert leende.

AirFlow behandling

Söker du efter en ny och skonsam metod för att förbättra din tandhygien?

AirFlow är en relativt ny metod som kan hjälpa dig. AirFlow är en sorts blästring av dina tänder med en kombination av salt, vatten och luft.

Tandhygienisten kan med hjälp av AirFlow nå både mellan och bakom tänderna, vilket gör att missfärgningar även tas bort på de ställen där vanliga instrumenten inte kommer åt.

Så om du vill förbättra din tandhygien och ta bort svåråtkomliga missfärgningar, kan AirFlow vara metoden för dig.

Vår spa-liknande omgivning erbjuder lugnande musik och aromaterapi under behandlingarna. Vi använder toppmodern utrustning och avancerade tekniker för att ge dig en enastående patientupplevelse.

Tänk på AirFlow som ett spa för din mun, där din tandhygienist kan hjälpa dig att uppnå en fräsch och vacker mun.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!