Alaleh är en erfaren och multilegitimerad tandläkare som har arbetat i Iran, Förenade Arabemiraten (Dubai) och Sverige. Hon fick svensk legitimation från Karolinska Institutet och började därefter arbeta på Folktandvården i Stockholm år 2012. Idag arbetar Alaleh som klinikchef på Gloss & Floss Dental Care, nischad främst inom endodontik och protetik. Alaleh är även certifierad estetisk behandlare för Botox, Fillers och Trådlyft. På kliniken använder Alaleh sin expertis inom allmän och specialiserad tandvård och transformerar leenden med Zoom blekmedel och andra innovativa tekniker. Alalehs proffsighet och sociala kompetens får patienterna att känna sig trygga i hennes händer innan hon påbörjar en behandling.

Välkommen till Gloss & Floss ® !

På Gloss & Floss Dental Care är det viktigt för oss att börja varje tandbehandling med en noggrann diagnos. Detta är grunden för en effektiv behandlingsprocess och för att kunna erbjuda tillförlitliga resultat.

Om du har värkande tänder eller tandkött, eller om du önskar planera implantationer, proteser, korrigera ditt bett eller återställa dina tänder, är du välkommen till oss.

Vi har tillgång till det mest avancerade medicinska utrustningen och alla undersökningar utförs av våra högt kvalificerade tandläkare. Vi använder oss av en högprecisionsradiodiagnostisk apparat som kallas OPG (OrthoPantoGram) för att skapa panoramaradiogram och digital scanning. På så sätt erhåller vi mycket informativa 3D-röntgenbilder av tänder, käkar och näshålor. Vi använder oss också av en intraoral skanner för att erhålla 3D-skannade bilder av tänderna.

På Gloss & Floss Dental Care använder vi avancerad teknik för att göra tand undersökningarna så exakta och skonsamma som möjligt. Vi har 3 behandlingsrum (Tehran, Dubai och Stockholm) som är utrustat med moderna röntgen enheter med radiovisiografer samt intra oral kameror. Detta gör det möjligt att ta noggranna och riktade bilder av tänderna, vilket förbättrar hastighet, komfort och precision under behandlingen. Vi använder även datordiagnostisk teknik för att minimera röntgen strålningsnivån och säkerställa patientens hälsa. Vår klinik garanterar oöverträffad kvalitet på behandlingen i en avslappnande och välkomnande miljö.

Ditt vackra, ljusa leende och friska tänder är vår första prioritet!

Mer om Alaleh

Alaleh är en erfaren och multilegitimerad tandläkare som har arbetat i Iran, Förenade Arabemiraten (Dubai) och Sverige. Hon fick svensk tandläkarlegitimation från Karolinska Institutet år 2012 och började därefter arbeta på Folktandvården i Stockholm.

Idag arbetar Alaleh som klinikchef på Gloss & Floss Dental Care ®, nischad främst inom endodontik och protetik. Alaleh är även certifierad estetisk behandlare för Botox, Fillers och Trådlyft(REBS) .

På kliniken använder Alaleh sin expertis inom allmän och specialiserad tandvård och fixar även bländvita leenden med Zoom blekmedel och andra innovativa tekniker. Alalehs proffsighet och sociala kompetens får patienterna att känna sig trygga i hennes händer innan hon påbörjar en behandling.