Alaleh är en erfaren och multilegitimerad tandläkare som har arbetat i Iran, Förenade Arabemiraten (Dubai) och Sverige. Hon fick svensk legitimation från Karolinska Institutet och började därefter arbeta på Folktandvården i Stockholm år 2012. Idag arbetar Alaleh som klinikchef på Gloss & Floss Dental Care, nischad främst inom endodontik och protetik. Alaleh är även certifierad estetisk behandlare för Botox, Fillers och Trådlyft. På kliniken använder Alaleh sin expertis inom allmän och specialiserad tandvård och transformerar leenden med Zoom blekmedel och andra innovativa tekniker. Alalehs proffsighet och sociala kompetens får patienterna att känna sig trygga i hennes händer innan hon påbörjar en behandling.

Välkommen till Gloss & Floss ® !

Alaleh är en erfaren och multilegitimerad tandläkare som har arbetat i Iran, Förenade Arabemiraten (Dubai) och Sverige. Hon fick svensk tandläkarlegitimation från Karolinska Institutet år 2012 och började därefter arbeta på Folktandvården i Stockholm.

Idag arbetar Alaleh som klinikchef på Gloss & Floss Dental Care ®, nischad främst inom endodontik och protetik. Alaleh är även certifierad estetisk behandlare för Botox, Fillers och Trådlyft(REBS) .

På kliniken använder Alaleh sin expertis inom allmän och specialiserad tandvård och fixar även bländvita leenden med Zoom blekmedel och andra innovativa tekniker. Alalehs proffsighet och sociala kompetens får patienterna att känna sig trygga i hennes händer innan hon påbörjar en behandling.

Ditt vackra, ljusa leende och friska
tänder är vår första prioritet